Untitled
24 aug 2012
week 37: 9 t/m 15 augustus

Op 10 augustus ben ik met Bas voor de eerste keer met de wandelwagen op pad geweest. Hij zat zich steeds vaker aan de randen van de kinderwagen op te trekken om over het randje te kunnen kijken. Hij vond het geweldig om zoveel te kunnen zien! We zijn even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben daarna boodschappen gedaan. Mark heeft vandaag thuis gewerkt en met zijn drietjes hebben we geluncht. ´s Avonds is Rudy op bezoek geweest.
Lars heeft op 11 augustus mee Bas in bad gedaan. Daarna zijn we een stukje gaan wandelen en wilden we de eendjes voeren, maar die waren er geen. Na de wandeling heeft Lars Bas zijn boterham nog gegeven en daarna kwamen tante Monique en oom Anton Lars weer ophalen. ’s Avonds hebben we bij opa en oma Van Mierlo gegeten.
Op 12 augustus zijn ome Piet en tante Willy naar het huis komen kijken. We hebben lekker in de tuin gezeten. ’s Middags zijn we naar Wendy gewandeld. Die vierde haar verjaardag. Het was erg warm.
We zijn op 13 augustus weer naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen en even bij opa en oma Van Aerle op bezoek te gaan.
Op 14 augustus heeft Bas voor de eerste keer in het stoeltje gezeten in plaats van in het “Maxi-cosi”-zitje op de kinderstoel. Het ging redelijk goed, al ging hij wel vaak staan. We hebben weer lekker gekliederd met vingerverf om wat moois te maken voor tante Maartje; die was vandaag jarig. ’s Middags ben ik met Bas alvast naar tante Maartje gegaan, Mark kwam later vanuit zijn werk. Omdat het zo warm was, heeft Bas even samen met Eline in het zwembadje gezeten. Hij vond het erg leuk en heeft lekker zitten spetteren. Omdat Bas overstuur was en niet wilde slapen, is Mark ’s avonds wat eerder met hem naar huis gegaan.
Toen ik op 15 augustus boodschappen wilde gaan doen, kwam ik er achter dat de wandelwagen “kwijt” was. Die had Mark per ongeluk in zijn auto laten staan. Dus wilde ik met de auto en de draagzak gaan, maar ook dat ging niet, want de luiertas stond ook nog bij Mark in de auto en daar zat mijn portemonnee in. Mark is wat eerder van zijn werk thuis gekomen, zodat ik alsnog boodschappen kon doen. Tante Maartje en Eline zijn nog even op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative